3 av 3 inatt!

Blev ju en kanonnatt tillsist. Vi börjar summera!

Rangers – Athletics sluta 2-6 och därför gick spelet på under 8.5 in. Trodde denna var körd när det blivit 7 runs på första 4 inningarna men det blev bara 1 run till efter det som tur är för oss! Skönt att ha lite flyt med sig!

Royals – Indians blev 3-4 och klarade även den linan med 1 run. Denna kändes dock säkrare då det bara hade blivit 3 runs inför 8e inningen. Väl där kunde det nog blivit fler än de 4 runs som blev men vi ska vara tacksamma att det inte blev det!

Efter alla de totaler vi missade med en run i förra månaden så känns det skönt att det studsade vår väg denna gången.

Miami lyckades tillsist besegra Spurs efter OT. Och den satt långt inne! Heat låg under fram till att Allen sänker en 3a med 5 sekunder kvar för att ta det till förlängning. Väl i förlängningen var det även där helt jämt men Heat drog det längsta strået som tur är, vilket gör att vår raket fortfarande är vid liv!

Har redan börjat titta igenom dagens MLB och det kommer nog upp rekar snart!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s