Comeback!

Då kör vi igång med spel igen efter en trevlig helg med midsommar och festligheter!

Nu kör vi!

Kansas City Royals (Santana) – Atlanta Braves (Medlen)

Under 7.5

Odds 2.00

Värdering 1.81

Två riktigt bra pitchers som startar i denna matchen. Vi börjar med Braves starter, Medlen!

Medlen har iår startat 15 matcher och har på dem en ERA på 2.96, vilket såklart är strålande. Dock har han varit usel när det varit starter under dagen. På sina kvällsmatcher är hans ERA på 2.29 och det är i absolut toppklass! Formen är det inget fel på heller 2.29 i ERA även där på sina 3 senaste starter. Denna säsong är Medlen 6-9 i O/U.

För Royals startar Santana, även det en mycket kapabel pitcher. 14 starter iår och en ERA på 2.64. I sina 3 senaste starter har han en ERA på 1.25, så en alldeles strålande form! På dessa 14 starter han gjort iår har bara 3 matcher gått över linan, han är alltså 3-11 i O/U vilket talar väldigt mycket för vårt spel!

Royals som lag är ett riktigt under-lag och är iår 28-42 medans Braves ligger ganska jämnt på 39-35.

Dessa lag ligger på topp 5 pitcher och bullpens i hela serien. Och idag ställer de upp med 2 av deras bästa starters tycker jag mycket talar för att det ska gå under. Inget av lagen är jättebra offensivt utan jag tror detta blir en pitchersgame med väldigt få runs!

Vi går in på under 7.5!  Tycker denna lina ska vara på -7

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s