Onsdag!

Gårdagens spel satt med en halvrun då det stannade på 7 runs i den matchen. Andra gången vi haft den marginalen med oss. Skönt att det jämnar ut sig efter de starten vi fick med många halvrunsförluster..

Nu kör vi dagens!

Seattle Mariners (Hernandez) – Pittsburgh Pirates (Gomez)

Pirates ML

Odds 2.42 (2.48 5Dimes)

Värdering 2.17 (46%)

Förstår inte alls oddssättningen här faktsikt…

Hernandez är en riktig stabil pitcher och har varit i flera år. Denna säsong har han en bra ERA på 2.71 på sina 16 starter. Riktigt bra alltså! Lite sämre på hemma plan med en ERa på 3.16 men riktigt bra!

Gomez som startar för Pirates och gör sin första säsong i laget, har gjort en bra säsong än sålänge och hållit en bra nivå, både som starter och bullpen. Han har en ERA på 3.07 på 12 matcher varav 7 från start. Ett helt okej facit.

Pirates är just nu inne i ett bra stimm och man har 5 raka segrar. Detta trots att man är på en lång bortaturné. Under gårdagen slog man Mariners med 9-4. Man har vädigt bra form på sina slagmän som på de senaste 5 matcherna har slagit in 9, 10,6, 5 och 5 runs. Med Gomez på startplattan har laget ännu inte förlorat en match iår.

Hernandez har ingen bra form och Marners har bara vunnit 2 av de senaste 10 hemmamatcherna med honom på plattan. Det är speciellt emot de bättre lagen som Mariners och Hernandez har problem:

  • Mariners are 2-11 in Hernandezs last 13 starts vs. a team with a winning record
  • Mariners are 0-8 in Hernandezs last 8 home starts vs. a team with a winning record

Visst finns det mycket också som tyder på en Mariners seger men jag tycker de har blivit på tok för stora favoriter i detta mötet och jag tror Pirates har en bra chans att fortsätta sin Winnerstreak! Pirates spelas till ett mycket bra odds!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s