Lördag Part I

Chicago White Sox (Axelrod) – Cleveland Indians (Jimenez)

Indians ML

Odds 1.88 (1.92 5Dimes)

Värdering 1.72 (58%)

Oj oj oj, vilka matcher de här bjöd på igår! Första mötet slutade med hela 10-19 med 34 hits! Andra mötet slutade 9-8 efter 25 hits. Helt underbart tycker jag med såna matcher där offensiven riktigt pulveriserar pitchern.

Indians vann alltså bägge mötena igår och jag tror på dem även idag. Idag startar de med Jimenez, med en ERA på 4.58. På bortaplan har han varit bättre 4-1 i segrar och en ERA på 2.84. På de senaste matcherna har han visat fin form med en ERA på 2.81 och 2-0 i segrar.

White Sox startar med Axelrod, en lite sämre pitcher med en ERA på 4.57. Han har en jämnbördig ERA på hemmaplan som sitt totala, dock lite sämre, 4.62. Formen är helt värdelös, på sina 3 senaste starter har han släppt 28H på 14.2 innings och har en ERA på 8.59.

Jag ser alltså en stor fördel för Indians på pitchersidan. Även bullpens är starkare hos Indians. Även offensiven. Indians är dock mycket bättre när de spelar i Cleveland men White Sox är inget starkt hemmalag så den fördelen blir lite mindre. Indinans brukar inte ha problem med att spela i Chicago:

  • Indians are 5-1 in the last 6 meetings in Chicago.

Sammanfattningsvis: Indians har:

  • Bättre pitcher
  • Bättre bullpens
  • Bättre offensiv
  • Bättre form på pitcher
  • Bättre form som lag

Tycker att Indians ska vinna denna matchen, trots bortaplan och att de släppt väldigt många runs under gårdagens möten. Vi går in på Indians!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s