Då börjar vi juli!

Ny månad!

Ska göra en sammanställning av juni så fort jag har tid. Ingen brådska egentligen då statistiken inte kommer förändras ändå!

Bara 7 matcher denna måndag men har hittat spel jag gillar:

Washington Nationals (Zimmerman) – Milwaukee Brewers (Gallardo)

Nationals -1

Odds 1.75

Värdering 1.54 (65%)

Kör ingång månaden med en storfavorit! Zimmerman har gjort en fantastisk säsong änsålänge. Denna säsong är han 11-3 på sina 16 starter. Han har en ERA på 2.28 vilket gör honom till 7e bästa pitcher i hela MLB. Hans hemmafacit är helt ofattbart bra. I Washington är han 8-0 med en ERA på otroliga 1.09(!). På 66 innings har ahn enbart släppt 11 runs. Riktigt bra!

För Brewers startar Gallardo, en medelmåttig pitcher tycker jag. Han har sina bra dagar såklart men brukar släppa endel runs. Han har iår en ERA på 4.20. Han gör en lite sämre säsong än han gjort de senaste åren men han visar ingen vidare form just nu så jag tror inte det vänder i denna matchen.

Washington är ett stabilt hemmalag med 22-16 i statistik medans Brewers är ett mycket dåligt bortalag med 13-25.

Brewers har inte visat någon form alls de senaste matcherna och har 5 raka förluster. På dessa 5 matcher har man gjort sammanlagt 11 runs. Ett snitt på 2.2 runs/match. Det ska inte räcka för en seger idag när man har Gallardo på plattan.

Tror hårt på en seger för Nationals idag och lägger till en RL lina då Brewers troligtvis kommer släppa iväg endel runs!

Jag kommer kanske även spela ett underspel på Brewers när team totals kommer upp, såklart beroende på vilket odds och lina vi får! Troligtvis blir linan på 3 på Brewers, en lina jag värderar till 43-57. Så får vi ett bra odds där blir det spel! Men återkommer med det senare idag isåfall! Så länge kör vi på Nationals -1 till 1.75!

NYHET!

Kommer börja lägga såkallade Shortlist Bets där jag lägger ut picks utan motivering och värdering. Enbart speltips alltså. Detta är spel jag även ser värde i, men kanske inte lika stort eller att jag inte har tid/ork att skriva en REK på. Dessa kommer att läggas i ett eget spreadsheet som ni hittar upp i ”Mina Spreadsheets”.

Dagens Shortlist Bets:

Tigers ML 2.33

Återkommer som sagt senare om det blir ett underspel på Brewers idag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s