Part III

Los Angeles Angels (Weaver) – St.Louis Cardinals (Lynn)

Cardinals ML

Odds 2.14

Värdering 1.96 (51%)

Ännu ett felsatt odds, och felaktig favorit tycker jag.

Angels har varit på en fantastisk bortaturné och kommer nu hem till LA igen med 6 rakar segrar, efter att ha sweepat först Tigers och sen Astros. Nu tar de emot ett Cardinals som är på bortaturné och som kommer till sin 3e stad. Dessa lagen möts bara vart 3e år ungefär så inte mycket inbördes att snacka om. Vi går igenom dagens starters:

Weaver som startar för Angels har varit riktigt bra i flera år i MLB och haft ett par säsonger som han varit under 3 i ERA. I år har han dock inte rosat marknaden och har för tillfället en ERA på 4.15. Han har bara spelat  matcher iår och på dessa är han 1-4. En seger på 8 matcher är inte bra av Weaver.

Lynn som startar för Cardinals har spelat stabilt iår. Ungefär som hans tidigare år, med en ERA på 3.52 efter 16 starter. På dessa 16 starter är han 10-2 vilket får sägas vara imponerande. Han presterar sämre borta med en ERA på 4.72, men han är fortfarande 4-2 i W/L på bortaplan.. Jag klassar i dagens läge Lynn som en starkare pitcher än Weaver!

Cardinals har varit riktigt bra detta året och även presterat när man varit borta från St Louis. 27-16 är man på bortaplan vilket är riktigt stabilt. Angels har ett minusrekord totals och även på hemmaplan där man är 20-23.

Jag tycker inte Angels ska vara favoriter emot Cardinals, trots hemmaplan, när man ställer upp med en sämre starter. Jag håller Cardinals som knappa favoriter i detta mötet och då är 2.14 på dem riktigt bra!

Annonser

7 reaktioner på ”Part III

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s