Tisdag!

Washington klarade linan igår utan problem och matchen slutade 10-5. Gallardo gjorde en usel insats igen då han släppte 8 runs de första 3.0 inningarna. Det blev inget spel på Brewers under 3 eftersom oddset som kom upp var precis vad jag värderade den till. inget värde alltså och där med inget spel! Tur var väl det då det blivit förlust på spelet!

Nu till dagens, med hela 15 matcher ska vi nog kunna hitta några godbitar! 🙂

Cincinnati Reds (Bailey) – San Francisco Giants (Lincecum)

Reds -1

Odds 1.90

Värdering 1.72 (58%)

Vi spelar på en stark hemmafavorit idag med! Vi börjar med att gå igenom dagens pitchers

Lincecum som startar för SFG har gjort en för honom hemsk säsong iår igen. Förra säsong blev en klar missräkning efter att i flera år varit en toppitcher i MLB. Förra året stannade han på en ERA på 5.18 och iår har han 4.68. Väldigt tråkigt när han var under 3-strecket 3/4 år innan detta. Men om vi bedömmer honom för den han är idag så är han e svag pitcher som släpper många runs. Han presterar, precis som hela SFG, väldigt dåligt på bortaplan där han är 1-5 med en ERA på 5.23.

Bailey är inte heller han en jättebra pitcher. Men han har blivit lite bättre för varje säsong och förra året stannade han på 3.68 i ERA. Iår har han på 16 matcher en ERA på 3.88 vilket är medelmåttigt! Han presterar dock, precis som hela Reds, bättre på hemmaplan där han är 2-1 med en ERA på 3.35.

Reds är ett utpräglat hemmalag och Giants ett utpräglat bortalag.

Red är 27-14 hemma.
Giants är 15-28 borta.

Just nu är Giants ute på en lång bortaturné och formen är därefter. De har på senaste 7 matcher, som varit på denna turnén bara lyckats vinna 1. Reds har precis kommit hem från en roadtrip och har efter den, igår, besegrat Giants enkelt med 8-1.

Giants är ett klart stukat lag, som kommer med en stukat pitcher och de möter ett starkt hemmalag med en pitcher på uppgång. Jag tror att det inatt blir en enkel seger till för Reds och gå in på en handikapp för hemmalaget!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s