Boston Red Sox – San Diego Padres

Boston Red Sox (Webster) – San Diego Padres (Stults)

Red Sox -1.5

Odds 2.26

Värdering 2.00 (50%)

Solklar favorit i denna matchen enligt mig. Ändå får vi ganska höga odds på Red Sox.

Red Sox är vrålstarka på hemmaplan och har en facit på 30-16 iår. Detta är nu deras 9e raka match på hemmaplan. på de senaste 8 har man lyckats vinna 7, så man är i väldigt bra form!

Precis som att Red Sox är Starka på hemmaplan är Padres dåliga på bortaplan. Deras facit iår är 15-27. Mna är just nu ute på en bortaturné och detta är deras 7 match på den turnén. Man har bara lyckats vinna 1 av de förra 6 matcherna.

Webster som startar för Red Sox har haft en värdelös inledning på sin MLB karriär. 4 matcher har det blivit och han har en ERA på 9.5(!). Riktigt uselt med andra ord. Men någon gång ska det vända och om det skulle börja dåligt idag så kommer man troligtvis byta ut honom illa kvickt.

Stults som startar för Padres har gjort en stabil säsong. Han har en ERA på 3.51 efter 17 starter. Han var dock usel i förra starten då han släppte 6 runs på 3.2 innings emot Marlins. Väldigt svagt!

Red Sox starka offensiv och hemmaplans fördel kommer avgöra detta! Oavsett tycker jag att marknaden har övervärderat Websters dåliga start, och jag ser ett bra värde i detta spel. Kör en RL eftersom jag tror Red Sox kommer göra en hel del runs i denna matchen.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s