Arizona Diamondbacks – Milwaukee Brewers

Arizona Diamondbacks (Miley) – Milwaukee Brewers (Gallardo)

Diamondbacks -1

Odds 2.02

Värdering 1.85 (54%)

Tvår lag som blandat och gett på sistone. Båda är 5-5 de senaste 10. Arizona är dock ett bättre lag än Brewers som ligger nästsist i National League.

Gallardo som startar för Brewers har varit katastrofal på slutet. Senaste 3 har han en ERA på 10.38. Han 4 senaste matcher har han släppt 4, 8, 5 och 3 run. Alldeles för dåligt. Sett över säsongen så har han en ERA på 4.85 på 19 matcher, mycket sämre än vad man kan förvänta sig av honom.

Miley har tvärtemot Gallardo en fantastisk form. Senaste 3 har han en ERA på 1.31 och på sina 18 starter iår har han en ERA på 4.06. Han är ingen höjdar pitcher denna Miley, men jag räknar honom snäppet bättre än Gallardo i denna matchup.

I inbördes möten iår så har Diamondbacks vunnit samtliga 3, alla i Milwaukee. Men även i Arizona har Diamondbacks ett klart övertag de senaste åren.

  • Brewers are 2-6 in the last 8 meetings.
  • Brewers are 1-5 in the last 6 meetings in Arizona.

Brewers är som jag kanske nämnt tidigare urusla när man spelar på bortaplan. Denna säsong är man 15-27 på bortaplan och nu möter man ett lag med ett positivt record.

Jag tycker att oddset känns bra på Diamondback med dessa förutsättningarna. Har en känsla att Brewers kommer få problem i Arizona i denna serie. Vi går in på Diamondbacks -1!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s