Summering Onsdag!

Det blev plus igår, men oj vad jag retar mig på att det inte blev mer.

Indians-Blue Jays står 2-2 inför sista inningen. Vårt underspel ligger alltså riiiiiktigt bra till! Men på något vänster lyckas Blue Jays klämma in 3 runs, tätt följt av Indians med 2 så att det bara blev push på det spelet. Undrar vad liveoddset var på det?
Verkligen bara att bita i det sura äpplet där. Nu förlorades både Indians spelet och underspelet pushades, tack vare den osannolika avslutningen.

Lite marginaler emot oss även i Rays där de bara lyckades vinna med 1 run när vi hade RL. Det är sånt som händer och när det blir extra innings är det väldigt sällan hemmalaget får in mer än en run. Matchen slutar ju direkt om de får in en…

Annars satt de övriga 4 spelen vi hade för natten vilket var skönt!

Odds rörelserna visade att vi hade värde igen då bara 1 spel hade gått upp i odds av våra spel. Det var just underspelet i Indians/Blue Jays. Och då kom höjningen alldeles vid matchstart efter att ha varit nere mot 1.70 strecket och vänt.

Facit för natten blev iallafall:

REKAR -0.09 enheter
SLB +1.71 eneheter.

Så ett bra plus sammanlagt!

Ska börja skriva upp Rekar inför dagen omgång där det är en del tidiga matcher. 5 stycket för att vara exakt. Sen fylls det även på med 7 stycken nattmatcher, så de ska nog bli en del spelbart hoppas jag 🙂

På återhörande!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s