Chicago White Sox – Atlanta Braves

Chicago White Sox (Danks) – Atlanta Braves (Hudson)

White Sox ML

Odds 2.25

Värdering 1.92 (52%)

Jag må vara helt ute och cykla med denna värderingen, men jag förstår inte alls att CWS blivit stoora dogs i denna match.. Enligt mig borde de vara knappa favoriter i denna matchen. Här är motivering till varför:

Hudson har varit en toppitcher i MLB, men har dalat de senaste åren. Förra säsongen fick han en ERA på 3.62 och iår 4.02 på 19 matcher. Det är hans bortspel som ställer till det för honom. 5.19 har han i ERA på bortaplan och 2-7 i W-L.

Danks är en medelmåttig pitcher i som inte presterar så bra siffror direkt. Han har haft sparsamt med speltid både förra och denna säsongen än sålänge. 9 starter ifjol och 10 iår. På sina 10 starter iår har han en ERA på 4.31, men även här är det hans bortaspel som är boven. På hemmaplan har han en 2.22 i ERA och 2-1 i W-L.

  • White Sox are 4-1 in Danks’ last 5 home starts.
  • White Sox are 4-1 in Danks’ last 5 starts as a home underdog.
  • Braves are 1-8 in Hudsons last 9 road starts.

Lagen möt väldigt sällan. Senaste mötena var 2010 och innan det 2004. Inte så mycket att ha nytta av inför denna matchen, men lite kuriosa är att CWS har vunnit de 5 senaste.

Braves är ett bättre lag i grunden, men de har en minusrecord på bortaplan. White Sox är minushemma, men man är mycket bättre i Chicago än när man är on the road. I pitchermatchen tycker jag det är liten fördel Danks och med hemmaplan för White Sox sätter jag dem som små favoriter i detta möte. Jag tycker att marknaden överskattar Braves och underskattar CWS fruktansvärt mycket faktiskt. Vi går in på en White Sox seger!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s