Los Angeles Angels – Oakland Athletics

Äntligen är vi tillbaka med MLB! Vilken abstinens man haft den här veckan. All-star spektaklet är för mig ingenting som roar alls och därför har det varit en ledig vecka helt från baseball. Därför skönt att det rivstartar direkt nu med 15 matcher! Överlag svårt att bedöma idag då lagen inte spelat på en vecka. Men det ska gå att hitta värden ändå! Nu kör vi!

Los Angeles Angels (Weaver) – Oakland Athletics (Griffin)

Under 7.5

Odds 1.98

Värdering 1.69 (59%)

En bra match direkt mellan stabila pitchers!

Weaver är en favorit pitcher för mig. Hna har varit fantastisk i flera år och är en av de bästa i MLB. I 3 raka säsonger hade han en ERA på under 3, vilket visar hur bra han är. Iår har det gått lite sämre, med en ERA på 3.63,  men han har ändå en gryende form! 2.33 på senaste 3 matcherna och kollar man de senaste 4 har han bara släppt 6 runs på 26.1 innings. Han har även presterat bättre på hemmaplan där han haren ERA på 2.87. Men det finns ingen tvekan om att Weaver har kapasitet att stänga ner Athletics helt!

Griffin gör sin andra MLB-säsong. Han gjorde en imponerande första säsong där han fick en ERA på 3.06 på 15 matcher. Iår har han följt upp det med en ERA på 3.68 på 19 matcher hittils. Han har också visat bra form sina senaste matcher. Mot Red Sox senaste stängde han ner dem helt och släppte inte en run, trots att han kastade hela matchen.

Weaver är som jag nämnde en världsklasspitcher, och en riktig underspelare!

  • Under is 59-29-5 in Weavers last 93 starts overall.
  • Under is 6-1 in Weavers last 7 starts as a favorite.

I inbördesmöten mellan dessa matchuper talar statistiken ett tydligt språk:

  • Under is 10-0 in Weavers last 10 home starts vs. Athletics.
  • Under is 18-2-2 in Weavers last 22 starts vs. Athletics.
  • Under is 16-7-2 in the last 25 meetings in Los Angeles.

De senaste 6 matcherna har dock gått över linan. MEN, det är med mycket sämre pitchers som startat i de matcherna. Idag har vi 2 högklass pitchers som ställs emot varandra och då är chansen för en tight runsnål tillställning stor! Vi går in på ett underspel!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s