Oakland Athletics – Los Angeles Angels

Oakland Athletics (Colon) – Los Angeles Angels (Williams)

Athletics -1

Odds 1.86

Värdering 1.64 (61%)

 

Känns som ett mycket bra spel.

Colon har varit strålande iår. 2.52 efter 20 matcher i ERA och 13-3 i W/L. Han har inte gjort mycket fel denna säsong. Han har inte gjort en dålig match på över 10 matcher och det visar vilken strålande form han är i. Han är 8-1 de senaste 10 matcherna i W/L.

Williams är ingen vidare pitcher. Han startar ungefär varannan match och agerar bullpen varannan. Helt ärligt så duger han inte som starter. På sina 3 senaste starter har han en ERA på 11.15 och sammanlagt på säsongen har han 4.73. Detta på 13 starter och 11 som bullpen.

Med dessa två som starters är det en fruktansvärt fördel Athletics. Lägger man till hemmaplansfördel mm så kan jag inte se annat än att Athletics tar hem detta, troligtvis med mer än 1 run! Vi går in på ett handikapp på Athletics!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s