Washington Nationals – New York Mets

Washington Nationals (Haren) – New York Mets (Gee)

Mets ML

Odds 2.30

Värdering 2.08 (48%)

 

Nattens dubbelmöte mellan lagen slutade med varsin seger. Mets vann först med hela 11-0 och Nats andra med 2-1.

Ikväll startar Nationals med Haren. En väldigt ostabil pitcher som ofta gör plattmatcher. Han har gjort 18 matcher sen han kom till Nationals inför denna säsongen och han har en ERA på 5.79. Inget vidare alls! Han har inte riktigt blivit hemmastadd i Washington, där han varit helt usel och har en ERA på 6.92. Detta räknas som en dagmatch och på har Haren varit usel där med. 8.41 har han i ERA på sina starter i dagsmatcher.

Mets startar med Gee, som gjort 20 matcher iår och har en ERA på 4.07. Ungefär den nivån som förväntas av honom och där han legat de senaste 2 åren också. Gee har startat i en hel del dagsmatcher och 4-2 i dem, med en ERA på 3.68. Han har visat bra form senaste 3 matcher och har då en ERA på 2.21.

Haren är inte i någon bra form iår. Det vill sig inte alls i Nationals. Nationals är 4-14 iår med Haren på kullen.

Jag tycker att Nationals är för stora favoriter i denna matchen. Trots hemmaplan mm så är 2.30 ett för högt odds för att inte spela på Mets! Jag tycker att de bra chans att vinna inatt och går in på Mets ML!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s