Miami Marlins – New York Mets

Miami Marlins (Alvarez) – New York Mets (Mejia)

Marlins ML

Odds 1.94

Värdering 1.72 (58%)

 

Tycker vi får ett bra odds idag på Marlins. Trots att de förlorat de två senaste matcherna nu mot Mets så har de haft väldigt enkelt för dem i övrigt iår. På de 10 senaste matcherna, alla spelade iår, har Marlins vunnit 7. Idag startar båda lagen med Pitchers som inte kastat mycket iår.

Mejia som startar för Mets har kastat 7 innings iår.. Att han spelat så lite beror på att han haft en armbågsskada. Han gjorde det dock bra och släppte inte en enda run i den matchen mot Nationals. Men han är troligtvis fortfarande ringrostig efter att varit borta sålänge. Han gjorde endast 3 matcher från start förra säsongen och kastade inte alls 2011. Det betyder 6 matcher på 3 säsonger. Jag tycker inte att en pitcher med så få matcher ska stå i såhär lågt odds!

Alvarez som startar för Marlins har inte heller han kastat mycket iår. Enbart 5 matcher iår, men han har kommit igång efter en dålig start. På de första 2 matcherna släppte han 8 runs, men på de senaste 3 matcherna har han bara släppt 2 runs och har då en ERA på 0.92.

Jag tycker att Marlins ska vara större favoriter på hemmaplan när man möter en pitcher so spelat så lite. Ett odds på 1.94 känns väldigt högt på Marlins och vi går in på hemmaseger!

Annonser

3 reaktioner på ”Miami Marlins – New York Mets

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s