Los Angeles Angels – Toronto Blue Jays

Los Angeles Angels (Richards) – Toronto Blue Jays (Johnson)

Over 7.5

Odds 1.76

Värdering 1.54 (65%)

 

Richards startar inte många matcher för Angels, utan brukar agera bullpen. 35 matcher, varav 5 från start har det blivit. Han har gjort det rätt hyggligt när han fått chansen från start. Han är självklart ingen superpitcher och hans ERA för säsongen ligger på 4.33 på 72.2 innings.

Johnson är en bättre pitcher än Richard egentligen. Men, han kastar rent bedrövligt iår. 14 matcher iår och 1-7 i W/L med en ERA på 6.08. Han har även katastrofal form där han förlorat sina 5 senaste matcher och har en ERA på 12.51 senaste 3.
Hans bortafacit iår är 0-4 med 7.66 i ERA.

De 4 senaste matcherna, som dock spelades förra säsongen, slutade alla med over. Då var linorna så höga som 10, 10.5, 10 och 9.5. Kan inte se något av dagens pitchers stänga ner och en lina på 7.5 ska det gå över utan problem idag!

Detta blir enda spelet idag då jag helt enkelt inte hittar något mer av värde. Trots många matcher tycker jag linorna ligger rätt i alla och då är det bättre att avstå! Vi jobbar iallafall in den inatt! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s