Oakland Athletics – Tampa Bay Rays

Oakland Athletics (Parker) – Tampa Bay Rays (Price)

Athletics ML

Odds 2.12 Pinnacle Sports Online Sports Betting

Värdering 1.92 (52%)

Intressant match detta mellan Atletics och Rays. Två lag som båda gått väldigt bra iår och ligger i toppen.

Athletics kommer till denna match tillbaka från en 2 stadsroadtrip med 7 matcher där man gjort det helt okej emot Tigers och Orioles. Tillbaka i Oakland är där man trivs som bäst. Deras hemmafacit är 39-25 vilket är imponerande! Idag startar de med Parker som är en helt okej pitcher. 3.58 är hans ERA iår och 10-6 i W-L. Han har visat bra form på slutet med en ERA på 1.08 senaste 3 matcherna.

Rays startar med Price som är en erkänt bra pitcher som gjort bra säsonger fler år irad. 3.28 är hans ERA iår och 8-5 i W-L. Inte så bra som han var ifjol, då han hade 2.56 och 20-5. Men han är en bra pitcher helt klart.

Så vad gör att jag värderar Athletics som knappa favoriter? Jo! Athletics offensiv har en väldigt bra form emot vänsterhänta kastare, vilket Price är. Senaste 10 har de en AVG. på 4.06 och ett snitt på 9.64 runs. Väldigt bra siffror. Price kommer att få väldigt svårt och jag tror han kommer släppa endel runs. Parker är fullt kapabel att stänga ner Rays offensiv eller bara släppa ett par få runs, vilket ger stor chans att vinna matchen.

Inbördes de senaste mötena mellan lagen har Rays en fördel, men om tittar på de matcher som gått i Oakland är Athletics överlägsna. Visserligen många gamla matcher inräknade i den här statistiken och som inte är relevant nu, men ändå en visning på att Rays har problem i Oakland:

  • Rays are 18-42 in the last 60 meetings in Oakland.

Som sagt jag tycker att Athletics ska vara svaga favoriter i denna match och ett så högt odds som 2.12 måste knipas!

Annonser

3 reaktioner på ”Oakland Athletics – Tampa Bay Rays

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s