Summering Söndag + Shortlist Bets

Gårdagen gick helt okej får vi säga. MLB slutade 3-2 vilket resulterade i +0.74 enheter. Det är iallafall jag nöjd med 🙂

Den ena förlusten kom på D’backs, där Corbin gör en plattmatch och släpper 9H 5R och gör 5E på sina 5 innings. Inget bra facit emot Giants, för tillfället, svaga offensiv. Att sedan Bell kommer in och släpper 3R på sina 0.1 innings tokkörde spelet.

Den andra förlusten var underspelet i Reds/Rockies. Lite otur att den slutar på 11, 1 run över vår lina. De två sista runsen var i av Reds i 8e och 9e inningen. när matchen i stort sett redan var förlorad. Två helt onödiga reduceringar för vår del. Chockerande att Leake släppte 6R på sina 4.1 innings. Trodde att han skulle släppa betydligt färre. Men linan kändes felsatt och jag står fast vid att det var ett bra spel.

Dodgers/Padres satt underspelet utan större problem. 3 runs blev det i den matchen och långt under linan på 7.

Underspelet i Rangers/Twins satt även den utan större problem när den stannade på 6 runs.

Angels vann sin match tillsist, men det satt hårt inne. 4 runs i den 7e inningen räddade spelet. Trots att Angels vann hitsen med 11-4, så hade de väldigt svårt att få utdelning.

Gårdagens enda fotbollsbet satt det med, utan problem skulle jag säga. Malaga fick 2-2 efter att haft ledningen 2 gånger om. Vårt spel på Malaga +0.5 var därför inte direkt i fara av man kan läsa av livescore. Såg dock inte matchen så kanske inte ska uttala mig om det 🙂 Men plus 1.56 enheter satt fint! 🙂 Nu blir det landslagsuppehåll i fotbollen en helg så det dröjer innan nästa fotbollsbet. Vi har iallafall fått en fin start efter de första 14 spelen!

På torsdag åker jag iväg på semester i en vecka och därför blir det inga spel under den veckan. Kommer troligtvis inte bli några REKar heller fram tills dess då jag har mycket att göra inför resan med jobb och packning med mera. Men endel SLB blir det fram till åtminstone onsdag 🙂

Här kommer iallafall dagens SLB:

Reds/Cardinals O7 1.75

Rangers ML 1.96

Indians/Orioles U8.5 1.88

Indians -1 2.04

Rockies/Dodgers U8 2.06

Phillies/Nationals O6.5 1.83

Lycka till! 🙂

Alla odds är som vanligt tagna från PinnacleSports. Har du inget konto där så tycker jag du ska skaffa ett redan idag och få de bästa oddsen på marknaden.

Pinnacle Sports Baseball Odds

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s