Summering måndag

OJ vilken käftsmäll det blev igår… 1-5 blev resultatet och -4.25 enheter. Det är den stösta minusnatten sen jag startade den här sidan. Variansen tog ut sig direkt efter att vi sweepade förra veckan då resultatet blev ungefär lika mycket. Sjukt surt iallafall men sånt man får räkna med i bettingvärlden.

Kvällen började bra med att vårt överspel i Reds/Cardinals var inne redan efter 4 innings. Sen gick de bara utför!

Vi hade två spel på Indians/Orioles. Ett handikapp på Indians och ett underspel. Mycket av dessa spelen byggde på att Indians startade med Masterson. Efter 1.0 innings utgick han pågrund av skada. Detta gjorde att det blev en helt annan match och båda spelen tappade allt värde efter det. Tråkigt! Indians använde hela 8 olika pitchers i denna match och då är det inte lätt att vinna en match eller få in ett underspel. Underspelet såg dock bra ut läänge men förlorades i sista inningen när Orioles släppte en tworun HR. Därmed gick matchen 0.5 poäng över linan och vi förlorade spelet.

Rangers förlorade mot Athletics i en jämn match där man var det lite starkare laget. Men man kunde inte ta till vara på sina lägen samtidigt som man schabblade i defensiven och gjorde misstag. Sånt står sig dyrt i såna här matcher. I sista inningen hade man spelare på både andra och tredje inningen och bara en out, men man lyckade inte slå in någon och förlorade.

Spelet på Dodgers/Rockies förstår jag mig inte alls på. 18 runs blev det i matchen och gick därmed låångt över linan. Man anade oråd redan innan matchen då oddset sköt i höjden och linan flyttade från 8 till 9. Vet inte alls vad som orsakade detta då public var på underspelet…

Nattmatchen mellan Nationals/Phillies slutade 3-2 till Phillies och under linan på 6.5. Egentligen inte ens nära att gå över, men tycker fortfarande att linan var alldeles för låg för att inte plocka.

Vi får ta nya tag idag och försöka hitta nya spel med värde! 🙂

Återkommer strax med en lista på dagens bets! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s