Summering tisdag

Skönt att vara tillbaka i vinnarspåret direkt efter den katastrofala kvällen i måndags.

3-2 blev det under natten vilket resulterade i +0.48 enheter. Klart godkänt!

Lite flyt inatt hade vi på Yankees spelet inatt. De låg under med 4-1 inför 8e inningen i vilken man fick in hela 5 runs och vände matchen 🙂 Skönt att ha sådana vändningar med sig. Känns som man alltid har dem emot sig annars!

Precis som vi hade tur på Yankees hade vi otur på underspelet i Dodgers/Rockies. 4 runs i den sista inningen gjorde att spelet slutade på 11 och gick därför klart över linan.

Orioles/Indians gick under linan, men man blev lite nervös när Orioles började få in runs i sista inningen. Man slog in en 3 run homerun och hade 0 outs.  Som tur var stannade det på 3, 1 mer hade betytt extra innings och spelet hade varit förlorat.

Pirates/Brewers stannade på 7 runs och gick under linan. Spelet var nog aldrig nära. inför 8e hade det blivit 4 runs så chanserna för 5 runs sista 2 var inte höga. Lite spänning blev det trots allt.

Det sista spelet var underspelet i Mariners/Royals. Även den matchen slutade 4-3 inatt och gick under sin lina. Matchen var en riktig undermatch, men precis som Orioles/Indians så hade 1 run till av Mariners gett E.I. och spelet hade varit förlorat.

Tyvärr blir det inga spel idag då jag inte har tid att cappa. Mycket att fixa inför resan. Därför tar bloggen en långpaus.  Eftersom jag kommer hem på torsdagnatt och jobbar lördag så blir uppehållet ända till söndag. Åtminstone med MLB. Dock kan det komma något inlägg med lite fotboll till nästa helg men annars blir det inga spel fram till söndag! 🙂

Må väl fram tills dess!

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Summering tisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s