Washington Nationals – Atlanta Braves

Washington Nationals (Haren) – Atlanta Braves (Minor)

Nationals ML

Odds 1.93

Värdering 1.78 (56%)

 

2:an Nationals tar emot 1:an Braves i denna toppmatch i NL East. Braves Har i stort sett redan vunnit denna serien men det är ändå prestige i detta möte, speciellt för Nationals.

Nationals har tagit ut Haren som starter. Haren har iår gjort en dålig säsong 27 matcher från start har gett 9W och 13L. Hans ERA denna säsongen är väldigt hög, 5.02 är inte godkänt någonstans. Inför säsongen hade jag större förväntningar på att han skulle prestera bra siffror i och med klubbytet till Nationals.

Braves ställer upp med Minor. Minor gör iår sin 4e säsong i MLB och han gör sin klart bästa säsong. 29 matcher har resulterat i 13W och 7L och han har en ERA på 3.15.

Nationals har väldigt bra form just nu. Man har vunnit 8 av sina 9 senaste. Dock emot sämre lag som Marlins, Mets och Phillies. Men deras offensiv har varit riktigt vass. Man har .312 i AVG. senaste 5 och emot Lefties (vilket Minor är) så har man imponernande .400. Med den formen de visar upp just nu så kommer måste Minor helt klart göra en kanonmatch för att Braves ska ha någon chans. Senaste 10 har de ett snitt på 6.10 runs och enbart 2.60 i släppta.

Samtidigt som Nationals är inne i en bra trend och Braves i motsatsen. Man har vunnit 4 av de senaste 10 matcherna trots att man mött svaga lag. Varken offensiv eller defensiv har funkat jättebra. Senaste 10 har de ett snitt på 3.00 gjorda runs och 3.1 släppta. Det är särskilt emot högerhänta (vilket Haren är) som de haft problem. Ett AVG. på .171 senaste 5 emot (R) är inte bra alls.

Jag tycker att Nationals ska vara större favoriter i den form de är i just nu, trots att Braves har en bättre starter till denna match. Braves är inte alls likabra på bortaplan som de är på hemmaplan och har faktiskt minusstaistik på bortaplan (37-38)  Ser ett bra spelvärde i denna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s