SLB

Resultatet av gårdagen blev 1-1. Tycker vi hade flyt på underspelet och oflyt på Dodgers. Underspelet trodde jag var kört efter att Brewers smällde in 5 runs i första. Men det stannade av och matchen slutade 7-0 och gick under 8. Dodgers låg under hela matchen emot D’back, tack vare en värdelös start av Fife. Men när han gick ut blev de stabilare och man var påväg in i matchen. Efter 7 inning stod det 4-3 till D’backs, men Dodgers ledde hitsen med 11-9. Sen i 8e kom Belisario in och gjorde 5E och släppte 5 runs på 0.1 innings… vilket tokkörde spelet. Men rätt flyt i denna matchen kunde det varit tvärtom tror jag.

Gårdagens raketspel satt och vi har därmed fått vår 100ing upp till 300 🙂 Tur att jag satt 1HT spel på Chelsea och inte över hela matchen, då de tillslut lyckades förlora matchen 🙂

Har väldigt ont om tid idag så hinner inte gå in så noga i matcherna. Har ett spel som jag tycker känns riktigt bra idag som kommer bli dagens enda:

Indians -1.5 1.926

I övrigt får ni ha en fin dag och lycka till med Era spel! 🙂

Alla odds är som vanligt tagna från Pinnaclesports.com. Har du inget konto där så tycker jag du ska skaffa ett redan idag och få de bästa oddsen på marknaden.

Online Sports Betting at Pinnacle Sports

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s