AVSLUTAR MLB-säsongen!

Det är en vecka kvar av Regular season av MLB. Men jag väljer att redan nu avbryta min säsong. Har dels fått en hel del jobb som jag måste få klart innan månadsskiftet, dels har jag känt den senaste månaden att linorna ligger väldigt rätt, och jag har haft svårt att hitta värde. Då är det bättre att sluta och lägga tiden på annat. Jag sysslar med detta för att tjäna pengar(och för att det är förbannat roligt).

Kommer inom kort skriva en summering av MLB-säsongen och titta igenom min statistik från året. Så får vi se vad vi kan förändra till nästa säsong. För självklart kommer jag tillbaka till med MLB till nästa säsong.

En snabb titt på mina sheet så är jag nöjd med min säsong:

En Riktig Gambler Rekar 102 2013-09-18 54.00% 104.07%
En Riktig Gambler Shortlist 186 2013-09-22 56.00% 107.54%

Visst har vi fått en dipp på slutet, men fortfarande väldigt bra siffror!

Kommer såklart fortsätta med fotbollssheetet hela vintern och nu kanske jag även kan skriva någon REK inom fotboll!

På återhörande snart när jag skrivit en summering! 🙂

 

Annonser

2 reaktioner på ”AVSLUTAR MLB-säsongen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s