ERG

Som ni märker händer här inte speciellt mycket på sidan just nu. Det är ju MLB som är min liga och där jag är som bäst. Fotbollen har blivit en vintersyssla där jag också gått bra. Men det är svårt att lägga ut sina spel när och ‘blogga’ när man jobbar på helgen då man placerar de flesta av sina spel. Därför kommer det blir en hel del nere tid utan inlägg tyvärr. 

Samtidigt som det är tråkigt att det inte händer något på sidan så vill jag behålla en viss kvalité på spelen jag placerar här. Det ska inte publiceras för publicerandets skull. 

Men när jag hittar ett bra spel och jag har lite tid, så kommer jag självklart publicera det här i bloggen 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s