Information

Hej, long time no see.

Som ni märkt har jag slutat lägga ut spel på sidan. Och att uppdatera sidan med för den delen. Detta har såklart sina förklaringar. Tiden är den största boven i dramat. Jag har helt enkelt inte tid att lägga 2-3 timmar per dag för att cappa MLB längre. Oväntade förändringar har även gjort att jag fått dra ner rejält på min spelkassa för att lägga på annat. Tråkigt när sånt händer men that’s a part of life I guess.

De senaste månaderna har jag i stort sätt inte lagt några egna spel utan jag har börjat bygga upp en lite ryggportfölj av duktiga rekare. Väl beprövad metod för att tjäna pengar, med mycket blandad framgång. Jag har tänkt att jag kommer använda denna blogg till att uppdatera hur det går för mig i mitt ryggande. Kanske inte så läsvårt för Er, men ett bra sätt för mig själv att skriva av mig och hålla bra koll på mitt spelande.

Det blir med andra ord inte så många uppdateringar och knappt några spel här i bloggen. Däremot kanske det blir lite andra inlägg om betting- och sportrelaterade nyheter. En allmän bettingvardags blogg.

Hoppas att detta med ska vara intressant för Er att läsa om, annars får jag tacka Er som följt för denna tiden 🙂

ERG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s