Bettingveckan

Ny vecka, nya möjligheter som man brukar säga. Och från och med nu gäller även fler möjligheter. På fredag går vi in i Augusti och då börjar även Ligue 2. Nästa vecka börjar de lägre engelska divisionerna och franska Ligue 1. Veckan efter de börjar även Premier League. Det är ljusa tider för oss som spelar på fotboll med andra ord. Samtidigt som som all fotboll börjar så fortsätter det vanliga tugget i MLB med 10-15 matcher i stort sett varje dag. Det kommer bli lätt att omsätta pengar nästa månad that’s for sure!

När jag gjorde en omstart med denna blogg så passade jag även på att göra nya spreadsheet. Kändes som rätt läge och det är alltid skönt med en nystart. Brukar hålla igång mina sheet ett halvår innan jag vill få en nystart vilket är något som jag behöver ändra på. Att byta sheet hela tiden gör att man får mycket sämre överblick över sitt spelande. Spelandet är trots allt en långvarig process och sheeten borde sträcka sig över flera år och 5 siffriga antal spel.

Jag tycker fortfarande att det är tidigt att redovia några resultat av mina spel. Sammanlagt har jag 73 avgjorda spel sen jag startade de nya sheeten vilket gör att jag snittar ungefär 15 spel om dagen. Ganska högt och det kommer krävas bra money management senare när det kommer bli ännu fler spel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s