Superlenny

Tänkte passa på att rekomendera ett nytt spelbolag: SUPERLENNY

SuperlennySuperlenny är en ny aktör på marknaden och ni har säkert sett reklamen på tv och på andra sidor på nätet. Så gjorde iallafall jag och tänkte att det kunde vara värt att prova en ny sida och ta hem en bonus. Sagt och gjort så provade jag bonusen och omsatte villkoren snabbt.

Nu har jag använt sidan även efter bonusen var avklarad och jag trivs väldigt bra såhär långt. Och det bästa är att även efter 2 månader på sidan så är jag inte limiterad än, vilket är ganska ovanligt när man plussat några K.

Ska sägas att oddsen inte är i Pinnacle-klass och utbudet är inte i Bet365 klass, men det är ett bolag som helt klart är värt att ha som ett komplement enligt mig. Iallafall tills limiteringen kommer (det gör den alltid). Annars är det väl alltid värt att dra hem deras bonus på 1000 riksdaler?

Skapa ett konto genom att klicka HÄR och bidra till att denna sidan kan drivas vidare 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s