Suget kommer tillbaka!


Efter att både Grnvit och Bettingamatören börjat blogga så har även mitt sug att återuppväcka min sida återkommit. Så tänkte försöka börja skriva några rader iallafall en gång i veckan om hur mitt spelande går och lite annat relaterat!

Eftersom detta startade som en en spelblogg med fokus emot MLB så kan jag börja med att gratulera Giants till Worlds Series! Deras 3 titel på 5 år, otroligt starkt! Mitt långtids spel inför säsongen var att Cardinals skulle vinna WS men tyvärr tog det stopp för dem mot just Giants i semifinalen. På de 81 spelen innan jag kastade in handduken blir resultatet alltså -16u. Under all kritik, såklart! Om man ska skylla ifrån sig på något så är det att jag inte hade lika mycket tid iår att hitta nya spel, samt att motivationen svajjade. Hoppas inte någon av mina läsare förlorade allt för stora summor.

Privat med mina spel flyter det på hyfsat bra. De senaste månaderna har jag börjat spela efter ett mål vilket gör att jag blivit väldigt mycket långsiktigare i mitt spelande. Detta har visat sig vara mycket nyttigt för mig och jag känner mig mycket mognare i mitt spelande!

Tänkte att jag ska ha en genomgång på hur mitt spelande ser ut i kommande inlägg. Ska även börja med månadsrapporter med vilket resultat jag har fått och summera vad som gått fel. Allt för att lära mig mer!

Hoppas några är intresserade av att läsa vidare!

ERG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s