Ny layout

11 dagar sen jag skrev något senast. Kan tyckas vara ganska lång tid, men det har varit tentatider för mig och då har jag varit tvungen att ha det i fokus istället för att blogga!

Nu är tentorna över och jag har liite mer fritid igen, så då kör vi igång med ett inlägg här direkt. Som ni märker håller jag på att ändrar om på sidan med ny layout och nya underrubriker. Har bara precis börjat men ska försöka uppdatera det löpande under de närmsta veckorna så ska jag nog få till en snygg och stilren sida!

För att säga något om spelandet, som är huvudämnet på denna sida, så har jag precis haft en fruktansvärd vecka med helt katastrofala resultat. Kan vara den värsta någonsin, iallafall känns det så just nu! Så just nu känns det skönt att det är ny vecka så att man kan få en omstart att vända skutan på. Tänkte jag skulle börja med månadsrapporter av mina spel med en start för Oktober månadsresultat, men det kommer i ett senare inlägg!

Det var allt för nu!

ERG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s