Uppdaterad Om-sida

Har nu uppdaterat ”Om-sidan” med information om mig och om syftet med den här bloggen.

Jag är 23 årig investeringsentusiast som har spelat på sportspel så länge jag kan minnas. Först med långenlappar som mina föräldrar lämnade in, sen till att spela i min moders namn på SvS och vidare till att efter man var 18 spela i eget namn på spelbolag från hela världen.

Som spelare har jag personligen bra resultat i framförallt MLB, som denna bloggen tidigare handlade om. Som sidoprojekt av mina egna spel har jag alltid ryggat diverse rekare och betaltjänster för att få större omsättning och därmed öka vinsterna. I takt med att mina resultat blev mycket bättre på de ryggade spelen än på mina egna så försvann motivationen att hitta egna spel. När jag sedan hittade en rekare/betaltjänst med bra resultat på MLB så försvann den sista gnistan att hitta egna spel. Nu är alla spel jag lägger ryggar vilket jag trivs väldigt bra med då jag lägger ner mycket mindre tid nu än tidigare.

Syftet med denna sidan är alltså att dela med mig av mina erfarenheter från spelvärlden, samt att uppdatera hur mina resultat är.
Jag vill gärna skapa diskussion kring spelteori och gärna ha kontakt med fler som spelar på samma sätt som mig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s