Månadsrapport Juli

Månadsrapport Juli 2014

Inledande kommentar
Jag startade mina fonder i slutet av Juli och det är därför bara någon veckas spel som hann läggas i denna månad. Men eftersom den tillhör fonden ska den såklart redovisas!

Eurofonden
I Eurofonden hann det bli 17 spel under Juli. Resultatet var helt underbart bra och fonden fick en vääldigt bra start. Vid denna tidpunkt hade jag bara 1 aktiv rekare, men det räcker ju, om han presterar såhär bra 🙂

Ingenting att dra några slutsatser ifrån utan det var helt enkelt en bra start för fonden!

Swe-Fonden
Precis som Eurofonden fick Swe-fonden en väldigt bra start. Hela 95 spel han läggas under dessa dagarna och resultatet blev långt över min målsättning. Inte mycket att dra några slutsatser ifrån utan det blev en bra start helt enkelt!

Som ni ser på snittinsatsen hade jag inte börjat flatbetta i denna fonden än. Jag körde då insatser på mellan 100-500 beroende på unitinsats av rekaren.

Summering
Båda mina fonder fick en superb start och det är väl det som krävs för att man ska fortsätta med ett projekt, eller hur?

För att få en bättre koll lägger jag in alla mina spel i ett och samma sheet med en flatbet insats på 1 unit. Detta för att få en bättre överblick och hålla bättre koll på hur det faktiskt går för de jag ryggar. Detta kommer även vara till nytta senare när jag kommer gå upp i insats men ändå ha en stadig överblick.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s