Månadsrapport Augusti

Månadsrapport Augusti 2014

Inledande kommentar
I Augusti fortsatte omsättningen var ganska låg då de stora europeiska ligorna inte startade förrän i slutet av månaden. Men i takt med att ligorna kom igång så ökade såklart även speldosen något.

Eurofonden
Eurofonden fick en bra start på månaden för att sedan släppa taget i slutet och faktiskt få ett ganska dåligt resultat. Men som man säger, plus är plus, även om det är ett litet sådant.

75 spel och en ROI på 101.89 är inte vad jag siktar efter varken i spelomsättningen eller avkastning. 141€ i vinst är väl egentligen okej extra inkomst, men inte så mycket jag vill ha på en månad.

Som ni ser var jag väldigt bra på det fram till 19e. Där blev det ett magplask och jag tappade nästan hela vinsten. Sånt som händer med variansen på så få spel. Men aldrig kul när det inträffar!

Swe-Fonden
Swe-fonden fortsatte att gå ganska bra även denna månad. Inte så bra som starten i Augusti. Men ändå över förväntan!

288 spel på en månad med en ROI på 105.63% är ett väldigt bra resultat enligt mig. Hög omsättning med hyfsat avkastnings % ger ändå en bra slant! Unitnettot säger 20u men det är missvisande då den räknar på 250:- per unit. Vi denna tidpunkt körde jag varierande insats eller flat 300:-.

Som ni ser hade jag en dipp i början av månaden för att sedan hämta upp och till slut få ett fint resultat. Skönt att de olika fonderna parerar varandra. När den ena går ner så går den andra upp och vise versa. Det blir så jobbigt för psyket när Båda går ned samtidigt.

Summering månaden
Summeringern av månaden blir ändå väldigt bra. Mycket tack vare den höga omsättningen spel i den fonden som gick bäst, Swe-fonden.

363 spel med en ROI på 104.94 är ett väldigt bra resultat! Nästan 18u på en månad är något man klarar sig länge på! 🙂

Sammanfattning sedan start

Eurofonden tickar på och blir uppe i 92 spel med en underbar ROI på 109.22. En riktigt bra start och ett fint netto, trots en låg omsättning!

Swe-Fonden går som tåget och låångt över förväntan. 383 spel på 1,5 månad med en ROI på 107.14 är riktigt, riktigt bra. Både sett till omsättning och avkastning.

Augusti får sammantaget ses som godkänd och målen som jag har är klart uppnåbara!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s