Månadsrapport Oktober

Månadsrapport Oktober

Inledande kommentar
Både NHL och NBA är igång och omsättningen är nu mycket högre än den varit tidigare. Sammanlagt 617 spel denna månad är ett snitt på nästan 20 spel om dagen. Väldigt bra omsättning enligt mig! Resultatet gick väldigt blandat mellan fonderna. Jag fick även min första minusmånad i fonderna vilket känns tungt.

Eurofonden

Eurofonden hade en strålande månad. Ännu en höjning av antalet spel och är nu uppe i ungefär 5/dag i snitt. Avkastingen 107.44 % är jag väldigt nöjd med! Enligt mitt mål vill jag ha en avkastning på strax under 105% så att slå de med så pass mycket känns väldigt bra. Nettovinsten på 1131€ ger fint klirr i kassan!

Om vi analyserar grafen så ser vi att all månadens vinst kom från samma dag, den 4e. Hade jag missat den dagen hade månaden faktiskt slutat på minus. Jag hade såklart hellre sett en rak kurva uppåt, men det är resultatet som räknas!

Swefonden

Swefonden avslutades som den första minusmånaden i mina fonder. Hela -4424 SEK vilket är riktigt bedrövligt. Väldigt kurvig månad med stora up and downs med en stor down som avslutning. Så sent som den 21a låg jag på 3400 plus för att sedan gå minus 7000 den sista tredjedelen.

Antalet spel denna månaden blev 465 stycken. Med alla idrotter igång samtidigt blir det ett massivt antal spel. Om man då bara har en liten avkastning blir nettot ändå väldigt högt. Men samtidigt blir förlusten större när man tappar edgen.

Summering

617 spel

Sen start

Euro

363 spel lagda nu i eurofonden och avkastningen är fortsatt bra och över mitt mål. Nettot är nu upp i 2300€

Swe

1218 spel nu efter 3,5 månad och omsättningen är väldigt hög, vilket gillas. Avkastningen ser trots denna förlustmånaden bra ut och ligger på stabila 103,49 %. En extra inkomst på 12 881 SEK känns väldigt bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s