Cappers

Fick frågan härom dagen om vilka jag ryggar. Har medvetet inte berättat detta då det missgynnar mig om fler ryggar samma. Fler ryggare –> Svårare att få citerat odds. Men jag kan dela med mig av två som jag följer där jag är ganska säker på att marknaderna håller.


Club Gowi
Som så många andra följer jag Gowi. En av de bästa i branschen enligt mig och han är riktigt vass. Skulle jag bara haft en jag följt så skulle det varit han. Han sänder ut sina spel runt 11:00 varje vardag och minst två mail per heldag. Han är aktiv året om och och har en hög omsättning med över 1000 bets per år. Enligt sin hemsida har han en ROI på över 112% vilket i så fall är helt outstanding. Jag tror dock inte riktigt på de siffrorna utan är ganska säker på att det är några procent lägre. I vart fall så går han bra med plus!
Negativt med hans tjänst är att spelen är väldigt svåra att rygga. Han har en hel del elefanter som sänker hans spel med ungefär en tiondel på några sekunder. Är man inte tillräckligt snabb så är den största delen av värdet borta.
En annan negativ punkt är att han inte öppet bokför sina spel. Har man en avkastning på 112%, varför bokför man inte offentligt då? Enligt mig så är det fruktansvärt oseriöst.

Om man ser i mina fonder så hittar ni honom i Eurofonden som R1. Jag har budgeterat att rygga 1000 spel av honom på ett år med en avkastning på 105%. Ett netto på 5000€ alltså. Sedan jag startade denna fonden har jag ryggat 392 spel av honom och haft en avkastning på 105,56%. Han presterar alltså helt i nivå med vad jag vill att han ska göra.

1 halvår av hans tjänst kostar 499€ vilket ger 998€ per år. Alltså efter betalning räknar jag med en vinst på 4002€.

Club Gowi

George Dempsey
Min andra tjänst är en NBA-tjänst som finns SBCs egen sida. Han började att bevisa sina spel där förra säsongen med ett väldigt högt resultat. 287 spel med en ROI på 117%, ett helt galet resultat på en så stor marknad som NBA. Hans mål per säsong är att gå 50u plus vilket ha påstår att han gjort de senaste 2 åren. Ett fruktansvärt högt mål som jag inte tror att han klarar. Men jag blir gärna motbevisad 🙂

Spelen skickas ut klockan 19:00 varje kväll vilket passar mig bra. Oddssänkningarna existerar särskilt då han rekar odds från Matchbook. Men på så stora marknader som NBA är det minimalt och i alla fall jag får alltid ett odds max 0,03 ifrån citerat odds.

För att hänvisa till mina fonder igen så är GD med i Eurofonden som R2. Jag räknar med att han lägger 400 spel denna säsongen och att jag får en avkastning på 106,3. Det skulle ge mig en vinst på 2500€. Ett mål som är klart under hans eget mål, men enligt den svenska försiktighetsprincipen så budgeterar jag lågt och blir hellre positivt överraskad. En Avkastning på 106,3 % är kanske i och för sig inte att budgetera lågt, men i alla fall lägre än vad han lovar.

Såhär långt in på säsongen har han varit en skam. Det har gått fullständigt åt helvete med hans spel. 73 spel såhär långt på säsongen, vilket är ungefär 3 per dag, har gett mig ett minus på 1825€. Avkasningen ligger på 74.8%, KATASTROF! Det är till stor del hans fel att denna månaden blivit som den blivit i eurofonden. Det är bara att hoppas att det snart vänder för oss för detta börjar bli riktigt dyrt!

Han tjänst är tyvärr (eller är det tyvärr?) stängd för nya medlemmar, men den öppnar säkert till nästa säsong om någon skulle vara sugen då.

NBA-Expert

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s