Kli i fingrarna. Spelberoende?

Jag har nu ungefär 6 tjänster jag följer som är aktiva och snittar ungefär 20 spel om dagen med insatser på ungefär 15 000. Trots det så kliar det i fingrarna och jag vill ha fler spel igång. De tjänsterna/rekarna jag följer just nu skickar ut sin spel vid utsatta tillfällen, vilket är väldigt bra och man sparar fruktansvärt mycket tid på detta. Att inte behöva ta upp sin telefon och se om ett spreadsheet är uppdaterat en gång i halvtimmen gör att man får massor med tid över.

MEN det är här spelberoendet kommer in. Jag saknar att göra detta hela tiden. Att hela tiden lägga nya spel eller att följa matcher från alla världens hörn i alla olika sporter som jag inte ens kan reglerna i. Det är lite av en ångest när man vet att man inte ska lägga ett spel eller följa en match förrän 10 timmar senare. Klart tecken på spelberoende som jag nu nästan har jobbat bort. Men lite av en kamp är det fortfarande vissa dagar.

Jag vet att jag med min nuvarande strategi kommer att göra en del pengar på bettingen. Bara jag inte faller tillbaka i detta destruktiva spelande där man bara ger bort pengar. Jag måste se detta som en investering och inte enbart en glädjegivande hobby! Jag är ganska säker på att det inte bara är jag som har/har haft detta problem. Men en första väg till att bli vinnande är att sluta med det spelberoende beteendet.

Hur gör ni för att koppla bort och vara ”lediga”?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s