Färre spel när det går dåligt.

Just nu har både Gowi och George Dempsey kurvor som pekar ganska rakt söderut. Dempseys NBA har sen första början denna säsong varit en stadig rutschkana ner i avgrunden med en lite utplaning nu i slutet. För att bryta trenden så skrev han den 1/12 att han bara skulle lägga 1 spel om dagen resten av året. Han skulle bara välja ut det absolut bästa spelet för dagen och skicka ut det.

Igår skickade Gowi ut ungefär samma meddelande. Han är nere i en riktigt dålig period och jag personligen är minus 14u i skrivande stund under december månad på hans spel. På grund av det ska han dra ner kraftigt på antalet spel under resterande del av året och bara skicka ut de spel han anser vara bäst.

Jag förstår inte alls denna metod. Om du driver en tjänst som som du tror på och du vet att du kan plocka ut värdeodds genom dina metoder. Då finns det absolut ingen anledning att inte skicka ut de spel som du skulle gjort i vanliga fall. Är det mindre värde på ett spel bara för att du är i en dålig period? Nej! Det enda man gör när man drar ner på antalet spel är att man börjar gambla med att välja ut rätt matcher av de man anser ha värde.

Gowi som har flera års resultat och upp emot 5siffrigt antal spel med en ROI på över 110% (enligt han hemsida, en aning modifierad sanning). Varför skulle han dra ner på antalet spel bara för han har variansen emot sig lite? Helt galet enligt mig och fruktansvärt oseriöst.

Drar man ner på antalet spel låter man ens egna känslor styra och det ska man aldrig gör inom betting. Har man en tjänst som kostar 9000SEK om året måste man vara professionell. Både Gowi och Dempsey har sjunkit i mina ögon efter detta. Inte för att de har haft dåliga resultat, utan för hur de hanterar det.

Annonser

En reaktion på ”Färre spel när det går dåligt.

  1. Ping: Månadsrapport December | enriktiggambler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s