Inför 2015

2014 börjar gå mot sitt slut och det är dags att se summera bakåt och börja planera framåt.

För att se tillbaka på året som gått så är jag ganska nöjd trots allt. Visst, jag når inte upp till målet som jag har med en avkastning på 5%, men rullen har växt ganska rejält. Som det ser ut just nu är jag uppemot 30 000 kronor plus på mina spel detta halvåret. Med avdrag för inköp av tjänster så har jag iallafall ett plus på över 20 000, samtidigt som tjänsterna är betalda till en bra bit in på nästa år.

Till 2015 så har jag målet att arbeta upp mig till 10 000 euro för att sedan spela flat 1 % av rullen. Vid varje månadsrapport ska det jag räkna om procenten och höja/sänka till aktuell procent.
När rullen växt lite mer ska jag även lägga till fler tjänster för att få upp omsättningen ytterligare för att snabbare nå mitt mål. Har just nu några som jag känner att jag vill värva in men som jag inte riktigt har likvider till att rygga utan för stor risk vid swings.

Målet med 10 000 ska vara uppnått innan de stora fotbollsligorna är slut i maj.

Ser verkligen fram emot ett nytt år och tror att 2015 kommer vara ett riktigt bra år på alla plan för mig!
Decembers månadsrapport kommer att komma ut i början av nästa år. Tror även att jag gör en årsrapport där jag summerar året som gått!

Må väl så länge så ses vi i det nya året!

Gott nytt år!

Annonser

2 reaktioner på ”Inför 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s