Månadsrapport December

Inledande kommentar

Månaden handlade om att komma tillbaka på rätt köl igen efter den tunga månaden i november. Eurofonden har rullat på precis som tidigare medan jag i Swefonden gjort ändringar igen. Jag kommer att sluta med månadsrapporter från den fonden då jag ändå inte följer någon röd tråd i den. Kan komma några inlägg då och då om den hur det går, men kanske inte på månadsbasis. Alltså enbart om Eurofonden i denna och kommande månadsrapporter! Därför kommer jag inte ha samma indelningar som tidigare. Månadsrapporterna kommer vara uppbyggda i följande steg. Inledande kommentar-Resultat-Sen start-Framtid.

Resultat

Svagt färre spel än förra månaden men ändå ett klart godkänt antal. Att det blev färre spel beror på att både Dempsey och Gowi drog ner på antalet spel vilket jag skrev om HÄR. Resultatet för månaden blev väldigt bra trots allt. 105.66% är över min målsättning och varje månad jag klarar det är en bra månad! Nettot för månaden blev hela 1765€ vilket känns väldigt bra! Tänk om varje månad hade varit såhär.

Jag har just nu 4 aktiva tjänster som jag följer i fonden varav 3 gick med plus denna månaden och dessutom över målet på 105% i avkastning. Den enda som gick dåligt var Gowi som gick back över 1200€. Dempsey jobbade upp sig lite denna månaden och gjorde en svag vinst. Men med så få spel blev avkastningen ändå hög. Framförallt är det R3 och R4 som presterat denna månaden. R3 har varit fantastisk hela säsongen och det är bara hoppas att han fortsätter på samma nivå! R4 som jag har skrivit om i detta inlägg har presterat väldigt bra. Men jag har förlorat mycket på min ändring av att spela AHCP istället för 1×2. Men i det långa loppet tror jag att jag tog rätt beslut!

Grafen för månaden var helt okej. Var minus för månaden så sent som på Lucia dock, med sen tog den fart uppåt igen för att sedan plana ut.

Sen start

Sen starten är jag nu uppe i över 1000 spel och över 100 000€ i omsättning. Avkastningen på 102.81% är nästan bara hälften av vad jag räknat med. Men med 5 väldigt aktiva månader framför oss så har vi bra förutsättningar för att höja den till rätt nivå!. 2831€ i vinst ger ungefär 550€ i månadsinkomst. Ändå skapligt när man ser på det så?

Daily25, som är en liten inspirationskälla till denna bloggen, skriver ut hur mycket han tjänar per dag av sitt spelande, så tänkte det kunde vara kul att räkna ut det jag med. Från den 23/7 till 31/12 som Eurofonden pågått har jag i snitt tjänat 17.58€/dag. Ingen man kan leva på direkt i nuläget 🙂

Framtid

Jag tycker framtiden ser ljus ut. De 5 nästkommande månaderna är de mest aktiva under året och omsättningen kommer vara riktigt hög. Skulle inte förvåna mig om vi kommer upp emot 400 spel några av dessa månaderna.

Jag har som sagt just nu 4 aktiva tjänster i eurofonden. Men jag har även en del som jag funderar på att plocka in. Ju mer rullen växer -> ju fler spel kan jag ha igång samtidigt -> högre omsättning -> mer pengar i vinst.Självklart ökar min workload också med fler rekare. Men jag tror att jag klarar av några tjänster till!

Summering

Vi summerar alltså månaden med att konstatera att det var en fin månad med att bra resultat och stabil avkastning. Rullen har växt sig större och det börjar bli utrymme att ta in fler tjänster!

Annonser

3 reaktioner på ”Månadsrapport December

 1. Härligt ERG! Alltid otroligt kul när en månad verkligen går bra! Det var faktiskt delvis pga dig jag började se över utrymmet för att ta rygg på ett par betaltjänster. Ej ångrat det då 2015 börjat fantastiskt denna förstavecka.

  Det vanliga: vi jobbar!

   • Gowi är ena. Sedan följer jag fyra st på footballutd,com. Men 2 av dem lägger ytterst sällan spel. Wilbacher och Olen är de enda med konstanta spel.

    Lite osäker på Wilbachers kapacitet iom ett svagt 2014 men gick ju väldigt fint 2013 med ca 6% avkastning i Serie A/B.

    Seg dag idag dock men upp 5.5 spel sedan årsskiftet totalt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s