R6 är tillagd!

Precis som jag skrev om i mitt förra inlägg så kommer jag lägga till fler rekare till eurofonden. Sagt och gjort och redan till förra helgen kom det ett nytt tillskott till klubben, som jag kommer kalla R6.

R6 är en betaltjänst jag haft även tidigare, dock för flera år sedan, som jag nu tycker förtjänar en plats igen. De skryter om en ROI på över 110% men jag sätter ett lägre mål och blir hellre positivt överraskad. En mål på en avkastning runt 105% kommer jag ha som mål. Jag tror inte att jag kommer att ha problem med att få rätt odds eftersom det mest är spel på högre serier, men väljer ändå en klart lägre målsättning. Många spel är även på lite högre odds. Precis som med min andra tjänst, väljer jag att spela på asiatiska handikapp istället för raka 1×2. Jag förlorar nog lite i ROI, men jag får mycket mindre swings! Läs mer om mina tankar i detta inlägget.

På en säsong räknar han med att lägga 500 spel. Eftersom ungefär halva säsongerna och gångna så räknar jag på 250 spel.

250 Spel/År   Units: 12.5   Roi 105%

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s