Gårdagens svacka

Som jag skrev på twitter igår så var det en blodröd dag. Förlusten i kronor blev femsiffrig och den värsta dagen sedan jag startade mina fonder var ett faktum. Helt otroligt vad dåligt det gick. Det som är det sjuka är att jag hade en hel del matcher som jag hade tur med som gick in i slutminuterna. Utan dem hade resultatet kunnat vara dubbelt så illa.

Men det är vid sådana här dagar man lär sig och förstår hur viktigt det är med bra money management. När jag sammanställt statsen för båda fonderna och gjort om det till flatbet så blev resultatet såhär:

100 spel och minus 23 units. Tänkt om man haft ett flatbet på 4 procent av rullen. Då hade jag varit gulad nu. Hade jag haft på 2 procent hade nästan halva rullen varit borta. Det är precis av denna anledningen som jag enbart vill ha max 1 procent av rullen per spel. De här svackorna inträffar även om man går plus i längden. Det är hur man tål dem som gör att man kan tjäna pengar.

Zoomar vi bara ut grafen så är detta en jättehåla . Men man ser även klart och tydligt att grafen har en lutning uppåt från starten jämfört. Detta efter över 4000 bokförda spel sen juli. 

Men trots denna ändå ganska fina graf, så hade jag kunnat vara gulad på en dag, om jag haft lite för dåligt money management. (Kanske inte det bästa exemplet med tanke på att jag la 100 spel och ett flatbet på 4 procent inte hade varit teoretiskt möjligt. Men ni förstår min poäng?)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s