Matchbook

Vill börja med att skriva att detta kommer vara ett reklaminlägg, så är ni inte intresserade så kan ni sluta läsa redan nu (: När jag ändå gör reklam kan jag passa på att nämna att ni gärna får följa mig på Twitter där jag tänkt börja skriva lite oftare än jag gjort tidigare. Vissa saker passar bättre i det formatet än i ett helt blogginlägg. Över till Matchbook:


Jag har nu använt Matchbook i omkring ett år (till största del genom Sportmarkets sida men även på deras egen sida). Jag blir bara mer och mer imponerad av tjänsten. Nästan alltid höga likviditeter på de flesta marknaderna som de erbjuder och väldigt ofta högst odds. Matchbook har verkligen seglat upp och kommit ikapp PinnacleSports som ett verkligt alternativ på marknaden!

Matchbook är precis som Betfair en oddsbörs där man spelar emot andra spelare istället för mot ett spelbolag. Detta gör att de aldrig limiterar spelare, de tjänar sina pengar oavsett i form av en kommission på varje spel. Just kommissionen är något som gör Matchbook till en klar favorit. De tar enbart ut en avgift på 1 % på dina vinster. Detta jämfört med Betfair som tar 5-6 %. Denna låga avgift gör att oddsen även efter avdraget ofta är högre än PinnaclesSports. Till exempel på NBA är Matchbook de som har överlägset oftast högst odds för mig.

En annan sak som gör Matchbook till högintressant som ett komplement, eller helt istället för PinnacleSports är att Matchbook är baserat inom EU vilket gör dina vinster där helt skattefria. Detta är en stor fördel för Er som tar ut stora summor pengar ofta och är rädda att skattemasen ska ta Er. Med Matchbook behöver man aldrig vara orolig!

De har ofta även olika kampanjer som är väldigt gynnsamma. Till exempel har de nu under Australia Open 0% kommission på Livetennis. Oerhört bra deal för som spelar mycket på tennis!

Matchbook är en sida jag rekommenderar till alla mina läsare att använda sig av! Har ni inget konto där så kan ni signa upp med hjälp av länken här under och på så sätt bidra till att att denna sidan kommer fortsätta existera.

Värt att notera är att Matchbooks affiliateprogram gör att jag får en del av deras kommission på Er omsättning. Inte som de flesta andra EU-böcker där jag får en del av det ni förlorar på sidan. Detta gör att jag hellre vill att det går bra för Er, eftersom då har ni mer pengar att omsätta, än att ni ska förlora era pengar.

Annonser

3 reaktioner på ”Matchbook

 1. Hej,

  En liten från fråga. Säg att du spelar 1.5U/Spel. Vi säger att 1.5U är värt 10 kr. Det första spelet du lägger blir då 10 kr. Du förlorar det spelet eller har det levande under tiden som du lägger ett nytt. Blir då det andra spelet värt 10 kr eller minskar du spelet eftersom spelkassan är mindre?

  MVH
  David

  • Bra fråga. Det där kan man välja att göra lite som man vill. Men för att slippa att ändra insatser hela tiden så kommer jag bara höja/sänka en gång i månaden, och då i samband med månadsskiftet.

   Dvs har jag gått spelat upp kassan med 15% under månaden, så höjer jag mitt flatbet med 15% 🙂

   • Tack för svaret.
    Ja,svårt att höja/sänka efter varje spel.
    Jag har kört månadsvis innan också men tycker det bli för stora up/down på det.
    Ska testa veckovis nu istället och utvärdera 🙂
    Tack för en trevlig blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s