Uppdatering

Får göra ett inlägg för att visa att jag fortfarande är vid liv. 9 dagar sen förra inlägget känns ganska länge, men ni som följer mig på Twitter ser att jag fortfarande är vid liv.

Har fortfarande inte riktigt kommit ur min tunga period. Eurofonden har till och med sjunkit till ett minusresultat nu. Tänk vad snabbt det går va? 5 månaders jobb raseras på 3 veckor. Under helgen blev det iallafall ett svagt plus så vi kan ju hoppas på att vändningen är här nu så att vi kan börja klättringen.

Jag har haft en del utbrott på twitter angående hur Gowi sköter sin tjänst och jag blir bara mer och mer trött på den. Gårdagens utbrott var på att han rekade en lina som enbart erbjöds av PinnacleSports och inte på någon av asiaterna. En limit på 7000€ som hela hans följarskara ska slåss om. Totalt orimligt och oseriöst. Och det är inte första gången han gör så. Till nästa säsong får jag klart överväga om jag ska fortsätta med hans tjänst. Den är väldigt tidkrävande då det kommer mail varje dag och vid en dum tid. Just nu har jag en roi på 101.7% på över 500 spel av honom, vilket inte gör det särskilt värt. Kräver en ROI på minst 104% för att det ska vara värt mödan att rygga honom. Vi får väl se efter säsongen när det är dags att förnya prenumerationen hur jag gör 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s