Flervalsbonus på Bet365

Jag har funderat på Bet365s erbjudande om vinstbonus på deras flervalsspel. Bonusen delas ut enligt följande:
Screenshot 2015-02-19 at 13.37.06

Regler och Villkor
Detta gäller endast för ”raka” flervalsspel, placerade före match, på marknaden Fulltidsresultat (1X2) eller Resultat/Båda lagen gör mål för Champions League, Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga 1 och australiensiska A-League.

Detta borde man kunna utnyttja tycker jag. På helgen har man massor av spel igång på de aktuella ligorna. Om jag då sorterar ut de som Bet365 erbjuder värde på och spelar de i combo spel borde värdet öka rätt bra med detta bonuserbjudande? Till exempel om jag hittat 5 spel som mina tjänster har rekat som Bet365 erbjuder värde på. Om jag då spelar de som 10 tripplar, 5 fyrlingar och 1 femling så borde jag höja mina värden ganska markant?

Det som inte är bra med att spela såhär är att variansen blir ganska rejäl eftersom snittoddset kommer bli väldigt högt. Men om man håller insatserna på en låg nivå så tror jag att man kan tjäna ganska bra på dessa parlays.

Någon som utnyttjat detta erbjudande på ett sånt här systematiskt sätt innan eller på har någon feedback på det?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s