Månadsrapport februari

Inledande kommentar

Månaden är en klar besvikelse med många tjänster som klart underpresterar. B2B förlorande månader som startar året är inte kul alls. Den totala vinsten sen start är nästan obefintlig nu och det krävs snart en vändning, Vilket jag hoppas har startat i och med en starkare andra halva av månaden. Inte så mycket mer att illägga utan vi går vidare till månadens resultat.

Resultat

Som jag nämnde blev det en förlorande månad:
Screenshot 2015-03-01 at 12.59.08

Färre dagar denna månaden vilket har lett till att det blev en mindre omsättning. Att jag plockade bort en rekare förra månaden med många spel gör också att det blivit en hel del färre spel än tidigare. Ersättaren har jag planerat ska ha ett snitt på 100 spel per månad. Februari bjöd på <50 vilket är en missräkning.
277 spel på en månad är jag inte överlag nöjd med alls. Speciellt inte med tanke på att det är mitt under högsäsong. Skulle behöva komma upp till 400 spel för att ha tillräckligt bra omsättning.

Resultatet på -939€ är inte kul alls. Samtidigt så räddade andra halvan upp resultatet. I mitten av månaden blev sheetet rött vilket var riktigt jobbigt. Av de 6 aktiva tjänsterna jag har just nu gjorde 3 profit, 1 marginell förlust och 2 hade stora förluster. Det håller inte när de där djupa dalarna på flera tjänster kommer samtidigt. Alla kan ha minusmånader, men när man ramlar så långt ner i källaren blir det tungt!

Screenshot 2015-03-01 at 13.13.28

Med en titt på månadens graf så ser vi att månaden räddades upp lite under andra halvan av månaden. Runt alla hjärtans dag var man inte så glad kan jag säga! Nu känns det ändå som att man är på rätt väg igen. Och snart måste det komma en supermånad!

Sen start

Screenshot 2015-03-01 at 13.15.54

 

Sen start är vi nu uppe i 1779 spel och bara en profit på 485€. Låångt under vad jag skulle vilja vara vid det här laget. Men det är bara att tugga på. Betting is a marathon, not a sprint som man säger.Min graf är riktigt hackig, trots en hög omsättning. En hög omsättning borde leda till färra gropar och toppar och ge en mer jämn graf. Screenshot 2015-03-01 at 13.21.34

Ruschkanan från 17/1 fram till 13/2 är bland det värsta jag varit med om. Total misär med -5453€. Hoppas jag aldrig får uppleva den nedgången igen!

Framtid

Trots denna kraftiga svacka så måste jag se framåt och inte tvivla på det jag gör. Jag har släppt målet om en roi på 105% och fokuserar nu mer på att komma tillbaka och få en grön månad igen. Det är ändå 3 månader kvar av de flesta serier, sen startar snart MLS, MLB och de brasilianska serierna som kommer bidra med en hel del positivt, tror jag. Speciellt MLB är ju underbart med den höga omsättningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s