Uppdatering och Daily Profit

Börjar bli långt mellan inläggen här på bloggen. Inte så bra kan jag tycka, men samtidigt har inte så mycket tid att skriva på för tillfället. Betting är ju inte det enda åtagandet man har och det är inte det som kommer i första hand som tur är. Känner ändå att jag vill uppdatera lite och även skriva lite om en en tjänst jag följer; Daily Profit.

Månaden än så länge är i stort sätt +/-0 och man trampar lite vatten just nu. Jag är dock väldigt optimistisk inför fortsättningen eftersom J-League och MLS är igång, MLB är runt hörnet och vi har kvar någon/några månader av både europeiska fotbollen och NHL och NBA. Det är bara att njuta så länge det varar!

Jag skrev ut på twitter för ett tag sen om Daily Profit som jag följt sedan i höstas med mindre insatser. Tjänsten är Daily25.coms grundare som tillsammans med Sportpunter ger ut spel på MLB, NHL, NBA, NFL, NRL och Super 15.

Super 15 och NRL började sina säsonger denna månaden och det ska bli spännande att följa lite australiensisk rugby. Jag har haft bra resultat så länge jag följt Daily Profit är nöjd med tjänsten så vi får hoppas att det fortsätter. . Dock är det svårt med tidskillnaderna mellan Australien, där Steve som har tjänsten bor, och oss i europa. Inatt kom NRL och Super 15 spelen efter klockan 01:00 på natten. En tid där iallafall inte jag kan rygga. Så länge jag har mindre insatser och kan placera spelen på EU-bookies så går det bra. Men vi får se hur jag gör med de spelen i framtiden. De amerikanska sporterna kommer ut vid 21-22 på kvällen och är inga problem för mig att placera eller att få till citerade odds på. På de 150 spel jag ryggat har jag en ROI på 108 vilket jag anser är abnormt bra att ha på en ryggning. Väldigt litet sample än så länge men jag har hellre en bra start än en dålig 🙂

Han tar just nu 49 AUD i månaden för spelen, vilket i svenska kronor blir runt 320. En riktigt köpvärd tjänst som jag kan rekommendera fler att följa.

Det var allt för nu. Har en del topics jag tänkt skriva om, men tiden räcker inte just nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s