Svackan fortsätter

Ja det verkar inte finnas någon ände på detta alls. Kan säg att jag sparat åtskilliga tusenlappar på att jag gått ner i insatser just nu. Faktiskt helt sjukt att verkligen ALLA går dåligt just nu. Hoppas att vändningen kommer snart och den blir rejäl! Det värsta är att det inte är småminus utan det är fullständiga kollapser. Till exempel så gick George Dempseys NBA 0-4 under fredagen och Daily Profits NHL 0-5 under lördagen. Hade man fadeat sig själv så hade man varit en förmögenhet rikare thats’ for sure!

Det är dock inte bara för mig som det går dålig. Alla portfolie-gamblers som jag känner till har tappat hela sina vinster för året under denna tid och man läser om många vars rulle tagit kraftigt skada.

Till exempel Steve på Daily25 har haft den värsta svackan sen han startade sin blogg för 5 år sedan. Läs hans senaste inlägg HÄR.

Även PokerUnited på Twitter har lagt ut hur hårt svackan tagit på honom och det kan ni se HÄR!

Som sagt. Det är tungt nu, men efter regn kommer solsken och det gäller bara att inte ge upp. Winners never quit and quiters never win som man säger. Jag kämpar på och håller som mål att gå med plus fram till september där jag planerar att göra återkomst med en riktig nystart med Eurofonden!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s