Nyheter på spelbolagsfronten

Under gårdagen kom det nyheter från 3 olika spelbolag. En lite mer intressant än de andra. Men det är roligt när det kommer lite nya idéer i branschen och att den utvecklas.

Vi går igenom alla lite snabbt:

Sportmarket Pro

Sportmarket går från klarhet till klarhet. Gårdagens nyhet är riktigt intressant där man nu kan välja att ha en ”vilande” bet. Man ställer in till vilket odds man vill spela till, sen ställer man in fram till vilket tid man vill det ska gälla. Sen är det bara att vänta. Om oddsen kommer upp i den nivån man vill, så placeras spelet automatiskt av Sportmarket. Helt perfekt om man följer olika tjänster och om oddset slashats. Då kan man bara sätta in oddset man vill ha och se om den når dit igen.

De kom även med nyheten att Ishockey nu går att spela på deras sida. Så nu finns de flesta av de idrotterna man spelar på hos dem. Nästintill en komplett bookie nu och jag ser mycket fram emot att gå tillbaka dit igen!

Bet 365

Bet365s nyhet är klart mindre sexig och jag avråder mina läsare att använda den. Men det är kul att de iallafall kommer med nyheter! Deras nyhet är att man nu kan stänga sina spel till viss del. För ett tag sen lanserade de möjligheten att stänga sitt spel, ungefär som att ”ta hem vinsten”. Nu kan man alltså ta hem en del av vinsten. Jag avråder dock som sagt mina läsare att göra detta då de ger en katastrofala odds på denna tjänst. Det är till och med bättre att lägga spelet manuellt i än att använda knappen för att ta hem vinsten.

Ingen vidare användbar nyhet, men ändå en nyhet!

För Er som inte är medlemmar hos Bet365 så kan jag rekommendera Er att öppna ett konto genom min länk här under och få en 100 % bonus upp till 1000 kronor. Bet365 är det bolag med i särklass störst utbud och ett måste, enligt mig, i allas bolagsportfölj. De är även det Eubolag som det är svårast att bli limiterad hos (enligt mina erfarenheter i vart fall)

Svenska spel

Vet inte ens om jag ska kalla det nyhet men nu kan man spel systemspel på oddset även i mobil och tablet. Inget som jag kommer använda eller tycker är något använbart. Men ändå en nyhet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s