Status uppdatering

Blir ingen månadsrapport denna månad då jag lämnat mina fonder för denna säsongen. Ny satsning igen till hösten då jag ska vara bättre förberedd. Det är en stor del i bettingen att kunna ta stora swings och ha ett psyke som klarar det. Att erkänna sig besegrad ser jag som en styrka i sig och att sänka mina insatser har varit väldigt skönt psykiskt 🙂

Sen jag lämnade fonderna har jag fortsatt spela och det har gått ungefär som tidigare detta år. 11 flatunits minus sen jag lämnade eurofonden men det vänder väl snart. Med nuvarande insats på 40€ så har jag över 150units kvar av min rulle så nu klarar jag gigantiska swings. Samtidigt är det kanske inte så vinstoptimerande att ha så pass liten procent av rullen i spel, men jag sover iallafall gott om natten nu 🙂


Sen jag lämnade Sportmarket har jag mer och mer spel lagts på Matchbook. De är nästintill alltid marknadshögst på de amerikanska sporterna även efter deras commission. Jag rekommenderar verkligen er som inte har konto där att signa upp. Man höjer nog sin ROI med 1% på NBA, MLB, NHL och NFL om lägger sina spel där istället för PinnacleSports, vilket ger rejäla vinster i längder. Tänk att 1% högre ROI på 1 000 000 turnover blir 10 000 extra i plånboken.


De svenska serierna drar igång nu i helgen och jag letar efter någon som är värd att rygga där. Jag har, som de flesta andra på twitter, gått med i Yxans maillista, men förmodar att det inte kommer bli någon stor omsättning där då han enbart skickar när han har lust. Skulle väldigt gärna ha med ett komplement till honom. Om någon har ett förslag, skicka gärna ett mail till mig: enriktiggambler@gmail.com eller kommentera här under. Twitter går givetvis också bra 🙂


Även Baseball-säsongen drar igång på måndag och detta är det bästa vårtecknet som finns. Baseball betyder VÅR! Jag kommer iår att rygga Sportpunters MLB-system av DailyProfit. DailyProfit ska även förse mig med spel på AFL (Aussie Rules). Ska blir riktigt spännande att följa då det är Sportpunters bästa modell.

För Er som inte vill betala för Baseball-spel rekommenderar jag MrFett som brukar prestera bra på MLB. Om han inte har tappat allt sitt självförtoende på NCAA-basketen 😛


Lycka till med Ert spelande! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s