Update

Fruktansvärt vad tiden går fort. Halva april har redan gått och det är två veckor sen jag uppdaterade bloggen senast. Det känns som att vi är påväg emot ljusare tider, inte bara ute utan även spelmässigt. Svackan, som startade i mitten av Januari, verkar vara över och april har börjat positivt med bra siffror. Framför allt Gowi och DailyProfit har haft riktigt starka perioder.

Att MLB har startat har även gjort att omsättningen ökar massivt. Snittar någonstans mellan 8-10 spel i MLB per dag (vilket jag tror kommer höjas till mellan 12-15). Och med matcher varje dag fram till hösten så kan man räkna med en rejäl omsättning där. Bara att ha en ROI på 102% kommer ge en väldigt fin avkastning när turnover blir så stor. Tyvärr har DailyProfits spel på MLB varit väldigt svårlagda med stora oddsrörelser och enligt Steve varit utan någon edge. Jag förstår inte varför man skickar ut spel som han inte tror har edge längre och han själv kom även till insikt med detta och slutade häromdagen för att utvärdera framtiden för dem. Jag har inte ryggad så värst många av hans MLB just pga att oddsen är för dåliga. Vi får hoppas det löser sig, modellen har verkligen presterat bra i inledningen på säsongen!


Från och med 1 April har jag startat officiella spreadsheet på en del jag följer där jag tänkt bokföra alla spel de lägger till deras odds. Tanken är att andra ska få en mer rättvisande bild av tjänster av en tredje oberoende part.

De jag startat nu är:

Jag lägger in alla spel i efterhand så det är inget någon kan rygga. Men det kan vara bra att kika där om man funderar på att köpa en tjänst. Till hösten när jag tar in nya tjänster så är tanken att jag ska göra likadant med dem. De tjänsterna som är mitt i/i slutet av sina säsonger börjar jag inte lägga in nu då det känns mer rättvist att ha med hela säsonger.

Hoppas det är någon som finner det intressant 🙂

Glöm inte Bet365 liveroddserbjudande i kvällens Champions League-match mellan Paris SG -Barcelona.


PSG tar sig an Barcelona i Champions League på onsdag den 15 april och vi anordnar ett Liveoddserbjudande för att öka spänningen ytterligare.

Placera ett spel före matchstart på PSG mot Barcelona så ger vi dig ett riskfritt Liveoddsspel till samma insats under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett riskfritt Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Ditt riskfria Liveoddsspel måste betalas för, och placeras precis som vanligt, och skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar vi din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr).


Annonser

En reaktion på ”Update

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s