Matchbook

Okej, detta inlägg kan komma att kännas som ett reklaminlägg om Matchbook igen. Gillar ni inte det så kan ni sluta läsa igen. Men det jag vill ha sagt är mycket viktigare. Att inte använda Matchbook är enligt mig helt galet. De har blivit det överlägset bästa stället att betta på, framförallt, de amerikanska sporterna.

För att ta ett exempel från just i detta nu:

I nattens NHL mellan Minnesota Wilds – St Louis Blues har Daily Profit rekat ett spel. Jämför vi oddsen mellan Pinnacle och Matchbook så slår Matchbook, Pinnacles odds på både över och under:

Screenshot 2015-04-16 at 12.17.24Screenshot 2015-04-16 at 12.19.56

Likadan om vi tittar på Moneyline-spelen:

Screenshot 2015-04-16 at 12.21.29Screenshot 2015-04-16 at 12.21.42

Detta kommer vara fallet även efter den 1% Commision som Matchbook tar på spelen. Bara genom att använda Matchbook istället för PinnacleSports så skulle man ha minst 1% högre ROI, och vem vill inte ha det? Att spela Wilds till 2.28 hos Pinnacle när Matchbook erbjuder 2.33 (2.32 efter kommision) är direkt korkat.

1% Roi gör en enom skillnad och kan till och med vara skillnaden mellan att vara vinnande eller förlorande. Om du höjer din Roi med 1% så tjänar du 1000:- mer för varje 100 000:- du omsätter. Kan vara värt att tänka på när man accepterar ett lägre odds än vad den man ryggar har.

Under det senaste året har jag omsatt flera miljoner kronor. En ökning med 1% ROI hade gett mig 10 000-tals kronor extra i plånboken.

Jag råder Er alla att börja använda Matchbook för att öka era vinster! Inte bara för att jag är affliate hos dem, utan för att jag vet att det skulle gynna Er och ge Er större vinster!

Om ni dessutom vill stödja bloggen så kan ni regga er genom min länk vilket gör att jag får en del av den kommisionen som annars skulle tillfallit Matchbook själva. Det gör alltså ingen skillnad för Er om ni reggar er med min länk.

 

EDIT:

Har nu fått fram att det är skatteplikt på vinsterna från Matchbook. Eftersom jag jämförde med PinnacleSports, som också är skattepliktiga, så spelar det kanske mindre roll. Men lika bra att köra med öppna kort och skriva ut det här. Jag visste faktiskt inte att det var skatteplikt hos Matchbook förrän alldeles nyss, så jag vill tacka mina läsare som gjorde mig uppmärksam på detta!

HÄR är en länk till skatteverkets hemsida där de skriver om reglerna för beskattning.

Annonser

8 reaktioner på ”Matchbook

 1. 2.3 blir det väl om man räknar 1% i komm. även på förlustspel. men håller med dig bra book även om de ej räknas till EU så kan bli beskattad.

  • Klart att Sportmarket är det bästa alternativet. Men vill man ha mindre insatser än 100e så funkar det inte.

   Sen älskar jag att lay odds och på så vis få det matchat till ett högre odds än vad som finns på sidan för tillfället.

 2. Hej! Jag använder mig av SPORTMARKET och tycker att det fungerar jättebra. MEN hur ligger det till med skattefrågan? SPORTMARKET ligger innanför EU (som jag har förstått) men de använder ju asiatiska bolag, blir det skattefritt eller inte? Toppen om du skulle kunna ge mig någon klarhet i detta.

  • Ursäkta för sent svar. Blir inte mycket datortid såhär på sommaren 🙂

   Tyvärr har jag inget direkt svar på din fråga. Har undrat samma sak länge. Det är lite av en gråzon om det ska vara skatt eller inte och det finns bra argument för båda sidor.

   Personligen anser jag det borde vara skattefritt för oss. Vi lägger trots allt spelen hos Sportmarket, inte på de asiatiska sidorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s